Fotogalleri

Salamajärvi 2016

Årets ”bo i skogen-veckan” ägde rum i Salamajärvi, och den blev en hit! Vädret var minst sagt varierande; det bjöds på både snö(/hagel)stormar och soliga uppehåll varje dag. Trots det tog två av oss årets första dopp, och de andra joinade oss i allt skoj vi hittade på på land. Här kommer några bilder för att visualisera veckan för er (vissa bilder är fotade av Maria Åsvik eller Sofie Björkholm):

Överrasknings photoshoot

Jag fick i superfödelsedagspresent chansen att åka till en fotostudio i Jakobstad och prova på att fota med blixtar och bakgrunder! Jag och Elin fotade en hel dag tills vi var alldeles utmattade! Efter det har jag lekt alldeles för länge med bilderna i photoshop, det är en ny hobby jag har! 😉 Take a look!

Norrskensjakt

8.10 2015 fick jag och Fanny för oss att ta oss ut i mörkret och kylan för att försöka fånga norrsken i huvudstaden. Vi tog vårt pick och pack ut till närmaste naturreservat, men det utlovade norrskenet tog en omväg och istället kom vi hem med detta.

Du gamla, du fina

14-19 Juni körde Elin, Emilia, Ida och Fanny runt i Sverige med en vinröd transit med texten ”vår husbil”. De besökte loppisar och sov på campingar. Kamerorna rullade nästan i ett, men några enstaka bilder hann de ändå knäppa mellan filmandet.

NM i film 2014

2.10 2014 satte sig Elin, Emilia och Amanda på ett flyg till Norge. Bara några dagar tidigare hade de fått höra om NM i film och nu bar det av. Det var en intensiv helg som slutade med guld för tjejerna och deras norska lagkamrater.

 

FILEÉA

FILEÉA