8
Dec
2016
2

Off to Italy&Bulgaria

Jag, brorsan, mamma och en vän till oss stack iväg till Italien. Mitt i Italien-resan gjorde vi alla, utom vår konstintresserade vän, en avstickare till Bulgarien, which was the plan all along. Hela sommaren när jag jobbade på färjan mellan Finland och Sverige, och hela hösten när jag fortfarande hade kontakt med mina nyfunna, bulgariska vänner (som jag alltså träffat på färjan) har jag blivit hjärntvättad med Bulgarien. Nu var det dags att åka dit och se mina vänner i sin rätta miljö, och se vad det egentligen var de hade snackade om. Tre dagar var inte tillräckligt för att uppleva landet, men en liten inblick fick jag väl ändå. Italien var, och kommer alltid vara, ett land som det bara är enkelt och skönt att resa till. Det är ett säkert drag och garanterar fina vyer, god mat, härliga människor och en skön atmosfär.

Välkommen att njuta av resan i efterskott, och tack till alla inblandade! Grazie, blagodarya, thank you, tack!

 

Leave a Reply

FILEÉA

FILEÉA