4
Maj
2017
3

Värt att firas

Det här inlägget är ett par dagar sent, för livet har varit rätt galet på sistone. Du vet hur ingenting händer och sen plötsligt händer allting på samma gång? Just nu händer allting.
Idag vill jag diskutera just livet. Jag har privilegiet att leva ett tryggt och bra liv fyllt med möjligheter där den största stressen kommer från skolan. Mitt liv är fantastiskt och jag fylls av tacksamhet och glädje varje kväll när jag ser tillbaka på dagen som gått, och om du läser det här är du troligen till stor del lika lyckligt lottad som mig.

Tiden går fort. Vi susar genom livet och tar många delar av det för givet (tak, rinnande vatten, hälsa, känslan av att vara mätt, trygg eller älskad..). Vi oroar oss över att inte åstadkomma tillräckligt stora saker eller att inte äga tillräckligt fina prylar, då det vi egentligen borde göra är att fira. Fira livet, privilegiet att leva mätt och belåten under ett tryggt tak…

Livet är värt att firas.

Leave a Reply

FILEÉA

FILEÉA